Un plic suspect, cu un praf neidentificat – trimis deputatului Florin Iordache la Parlament

Un plic suspect, în care se afla un praf neidentificat – iată ce ar fi primit Florin Iordache la Parlament azi dimineață.

Președinte al Comisiei speciale din Parlament care modifică Legile Justiției, Florin Iordache a cerut ca Serviciul de Protecție și Pază să facă verificări.

Plicul suspect ar fi fost trimis către Comisia Juridică de la Camera Deputaților, condusă tot de  Florin Iordache.

„Deci, astăzi de dimineață eram aicea în comisie. O colegă de-a mea a venit și m-a anunțat că la Comisia juridică s-a primit un plic suspect…cu o substanță. Eram în comisie (n.r. – Comisia specială privind Legile Justiției). I-am spus: sesizați pe cine este competent să vadă ce e cu el, cine l-a trimis, ce conține.” Florin Iordache, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Întrebat de jurnaliști dacă se simte amenințat în vreun fel, Florin Iordache a spus că nu dar că așteaptă concluzia autorităților care vor face verificări.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Să amintim, Comisia specială privind Legile Justiției a stârnit o serie de controverse pentru că, susține opoziția, activitatea acesteia nu ar fi una serioasă. Azi, PNL, PMP și reprezentantul Parchetului General au părăsit ședința. Liberalii spun că dezbaterile au loc doar de fațadă și că sute de amendamente depuse la comisie nu sunt dezbătute. PNL a anunțat că va ataca la Curtea Constituțională regulamentul de funcționare a comisiei speciale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS