Confidenţialitate

Un nou weekend de răsfăț cu LIDL, în Poiana Brașov, pe Pârtia cu Surprize

Ultimele zile ale lunii martie au adus un strat generos de zăpadă pe pârtiile din Poiana Brașov.

Dacă în zona superioară stratul de zăpadă trece de 2 metri, la baza pârtiilor zăpada a depășit un metru și, chiar dacă este primăvară calendaristic, condițiile sunt excelente pentru cei care vor să practice sporturile de iarnă.

Pentru pe cei care ajung la munte, se pregătește un nou weekend de răsfăț cu LIDL, în Poiana Brașov, pe Pârtia cu Surprize.

Toate activitățile sunt derulate cu respectarea distanțării și a tuturor măsurilor de protecție sanitară,astfel încât amintirile de pe pârtie să fie doar unele plăcute.

În zona de relaxare LIDL, la baza pârtiei Bradul, stau pregătite băuturile calde preferate.

O cafea puternică Bellarom, ale cărei boabe proaspăt măcinate provin din culturi certificate UTZ, îi îmbie pe cei mai pretențioși. Mirosul unei ciocolate calde Bellarom îi atrage pe pofticioși să ia o pauză dulce.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson, oferit de promoterii LIDL.

Indiferent de gusturi, zona de relaxare LIDL este plină de surprize. Toate oferite de la distanța potrivită și respectând toate măsurile de protecție sanitară astfel încât să ne putem bucura de o iarnă frumoasă pe Pârtia cu Surprize!

#meritisafiisurprins #impreunainsiguranta