Confidenţialitate

Un nou talent show de folclor începe duminică

Emisiunea ”Vedeta Populară”, a cărei moderatoare este Iuliana Tudor, poate fi urmărită duminica, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+.

”Vedeta Populară” este un talent show de folclor, în care interpreţi care visează să devină celebri şi cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei vor urca pe scenă şi vor evolua în faţa unui juriu de specialişti, care va alege ”Vedeta populară”.

„Sunt, poate, mai bine de 15 ani de la ultimul concurs naţional destinat interpreţilor de folclor pe care l-a organizat TVR. Era momentul pentru lansarea unui astfel de format la postul public de televiziune, oferind astfel o platformă importantă de lansare interpreţilor de muzică populară.

Cu noul proiect Vedeta populară, dorim să asigurăm continuitate fenomenului muzical folcloric din România şi să lansăm noi talente”, declară Iuliana Tudor.

Despre noul proiect va vorbi Iuliana Tudor, în exclusivitate, duminică dimineața, la Europa FM, în emisiunea O dimineață de milioane.