Un nou sediu pentru Pașapoarte în București

De luni, 16 iulie, se va deschide un nou sediu de eliberare a Pașapoartelor pentru București și Ilfov. Acesta va functiona în centrul comercial ParkLake.

Persoanele care au depus până acum sau vor depune în următoarele două zile cereri pentru eliberarea documentelor de călătorie la sediile din Pipera și Piața Amzei își vor putea ridica pașaportul din centrul situat în strada Liviu Rebreanu, sector 3.

De luni, pentru regiunea București-Ilfov vor fi primite solicitări și se vor elibera pașapoarte numai în două locații: ParkLake, unde vor funcționa 14 ghișee de primiri și 3 ghișee de eliberări pașapoarte;
și Plaza România, bd. Timișoara, sector 6, în care vor funcționa 20 ghișee de primiri cereri și 3 ghișee de eliberări pașapoarte.

Reamintim că plata taxei pentru obținerea pașaportului se poate face:

• on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de către fiecare Instituţie a Prefectului
• de la orice bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de către fiecare Instituţie a Prefectului
• prin mandat poștal (la orice Oficiu Poştal)
• în numerar sau după caz prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului, la casieriile Instituţiilor Prefectului și, începând cu data de 11 iunie a.c. și la casieriile unităţilor CEC BANK.

Precizăm că nu se percepe comision pentru această plată.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS