Confidenţialitate

Un nou scandal între consilierii PNL, PSD și Clotilde Armand: Modernizarea parcului Herăstrău

Un nou motiv de scandal între consilierii PNL, PSD și primarul sectorului 1, Clotilde Armand: modernizarea parcurilor Regele Mihai I (fost Herăstrău) și Cișmigiu.

Proiectul propus de Clotilde Armand prevedea trecerea unei părți din Parcul Regele Mihai I (fostul Herăstrău) și a parcului Cișimigiu din subordinea Primăriei Generale în subordinea sectorului 1. Astfel, susține Clotilde Armand, ar fi putut începe mai repede lucrările de reamenajare și întreținere, care se ridica la 109 milioane de lei pentru fostul parc Herăstrău și aproape 62 de milioane de lei pentru Cismișgiu.

Proiectul a fost un nou motiv de scandal între consilieri. PSD a susținut că suma alocată este prea mare, iar sectorul 1 se confruntă acum cu alte probleme. Într-un final, proiectul nu a trecut de votul consilierilor.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Clotilde Armand spune că va reveni cu acest proiect în următoarea ședință a consiliului  pentru că a primit multe mesaje de la cetățiti privind starea deplorabilă a celor două parcuri.