Un nou-nascut a fost gasit abandonat, azi dimineata, in sala de asteptare a unui cabinet medical din orasul Vaslui (AUDIO)

Un nou-nascut a fost gasit abandonat, azi dimineata, in sala de asteptare a unui cabinet medical din orasul Vaslui

Bebelușul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui – iar polițiștii au pornit în căutarea mamei.

Nou-născutul a fost găsit abandonat pe o masă din holul unui cabinet medical din oraș. Medicul de la respectivul cabinet a sunat la 112, iar un echipaj de la poliție și unul de la ambulanță s-au deplasat la fața locului. Băieţelul a fost transportat la spital, unde va rămâne o perioadă pentru supraveghere. Din primele informaţii ale medicilor se pare că bebeluşul este sănătos.

Polițiștii de la investigații criminale audiază cadrele medicale și pacienții care așteptau pe hol în această dimineață pentru a afla indicii care ar putea duce la identificarea mamei copilului.

În acest caz și Direcţia Genearală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui va demara propria anchetă. Copilul abandonat are o greutate de 2.400 de grame şi din primele informaţii ale autorităţilor, el ar fi fost născut la domiciliu.