Mai mulți elevi de la o școală din Breaza au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce li s-a făcut rău la școală

Elevii au fost preluați cu ambulanțele și transportați la un Spital din Ploiești, după ce au acuzat dureri de stomac și vărsături.

Toți susțin că li s-a făcut rău după ce au consumat laptele primit prin programul guvernamental.

 

7 ambulanțe au fost solicitate să intervină la Liceul Aurel Vlaicu din Breaza, acolo unde 14 copii, elevi în ciclul gimnazial primesc îngrijiri medicale. Toți spun că au început să se simtă rău, după ce au băut din laptele primit astăzi la școală. Unii dintre ei au fost transportați deja la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești.

Deja la școala din Breaza au venit și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Prahova și ai Direcției Veterinare care au preluat probe din laptele distribuit prin programul guvernamental.

Este prima zi în care elevii din Prahova primesc din nou lapte și corn după ce acest program a fost sistat câteva zile. S-a întâmplat acest lucru pentru că, în urmă cu două săptămâni, și alți 60de elevi din mai multe școli din județ au ajuns al spital intoxicați cu laptele primit la școală.

În urma anchetei, s-a stabilit că singurii vinovați pentru situația creată au fost șoferii care au dsitribuit laptele, aceștia fiind sancționați cu 1000 de lei fiecare.