Un meșter popular român îl provoacă pe ”Lucifer”, eroul celui mai așteptat serial Netflix din această lună – VIDEO

Un meșter popular gălățean a devenit și mai cunoscut azi, după ce a apelat la ajutorul românilor pentru a-și face auzită oferta de către echipa Netflix și Tom Ellis, actorul care joacă în rolul lui Lucifer Morningstar în popularul serial ”Lucifer”.

Concret, Paul Buța, un meșter popular din Galați, care impresionează străinii cu măști tradiționale românești, a aflat de la fiul lui despre fenomenul Netflix ”Lucifer” și, înainte de apariția noului sezon, vrea să arăte măștile lui realizatorilor serialului.

Video-ul în care Paul Buța își prezintă măștile a fost preluat de Virgin Radio Romania, care l-a încărcat direct pe Facebook și a cerut ajutorul urmăritorilor săi pentru a-i face auzit mesajul, apelul românului a început să fie distribuit de un număr tot mai mare de oameni, care caută să-l ajute să ajungă la Netflix și echipa ”Lucifer”.

”Lucifer” este produs pentru Netflix de Jerry Bruckheimer Television alături de Warner Bros. Television. Serialul a fost dezvoltat de Tom Kapinos și se bazează pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg pentru Vertigo, al DC Entertainment.

Sezonul cu numărul patru al serialului ”Lucifer” va avea premiera săptămâna aceasta, miercuri, pe 8 mai.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS