Un fost membru ABBA va deschide un restaurant cu teatru, karaoke şi muzica suedeză din anii ’70

Fostul membru al trupei Abba Bjorn Ulvaeus dorește să transforme musicalul de succes, jucat și la Londra și transpus pe film, într-un show ce combină restaurantul cu teatru, karaoke și muzica suedeză a anilor 1970.

Ideea lui Ulvaeus este să creeze o tavernă grecească în care muzicienii și actorii să interacționeze cu chelnerii și clienții, ce vor fi invitați să danseze și să aibă o experiență de neuitat.

Fără a oferi prea multe detalii, Ulvaeus a declarat că show-ul are loc în jurul lui Nicos, un grec, locuitor al tavernei în anii 50, alături de mai tânăra sa soție suedeză. În cazul în care conceptul său va fi unul de succes, Ulvaeus nu exclude să deschidă astfel de localuri și în afara Suediei: ‘Dacă vom găsi un loc bun în Londra, Hamburg sau oriunde altundeva, vom face un nou ‘Nicos’ Taverna’ ‘, a declarat fostul membru al trupei Abba.

Musicalul ‘Mamma Mia!’ s-a deschis în Londra în 1999 și doi ani mai târziu în New York. Ultima interpetare pe Broadway este programată pentru luna septembrie. Musicalul include cântece precum: ‘Super Trouper,’ ‘Lay All Your Love on Me,’ ‘Dancing Queen,’ ‘Take a Chance on Me,’ ‘Voulez Vous,’ ‘SOS,’ și altele. De la debut, ‘Mamma Mia!’ a avut încasări de peste 2 bilioane de dolari și este unul dintre cele mai longevive show-uri de pe Brodway.