Confidenţialitate

Un doctor veterinar din Arad este acuzat de malpraxis | AUDIO

Este anchetă la adăpostul de câini al primăriei Arad, după ce un medic veterinar afost acuzat de malpraxis de stăpânii unii câine care a murit la câteva zile dupăce fusese adoptat.

Câinele Zeus a ajuns la adăpostul de câini al primăriei Arad. Ca să poată fi adoptat a trebuit sterilizat. Când noii stăpâni au venit ca să-l ia acasă starea lui s-a înrăutățit mult, dar noii stăpâni au sperat ca să-l poată salva, însă patrupedul, care a fost văzut și de alți medici, a decedat. Proprietarii sunt conviși că Zeus a murit din cauza intervenției la care fusese supus în adăpost, motiv pentru care și-au luat avocat și vor ca medicul veterinar să nu mai profeseze pentru, spun ei, a nu mai omorî și alți câini.

Medicul acuzat nu a făcut nici un comentariu.

Cazul lui Zeus a stârnit revoltă pe rețele de socializare și, în semn de protest, oamenii au dus zeci de căței de pluș în fața primăriei.

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, spune că ceea ce s-a întâmpat este picătura care a umplut paharul.

Primarul a mai spus că discuția pornește de la un aspect clar: câinii trebuie luaţi de pe stradă. Paşii următori, pentru a le face o viaţă mai bună, pot fi discutaţi, a mai declarat primarul Călin Bibarț.

Foto: Facebook Iasmina Mot

  • Ciprian Boițiu