Un deţinut britanic a publicat, din închisoare, fotografii de tipul TripAdvisor – GALERIE FOTO

Un deţinut din Lincolnshire, Marea Britanie, a publicat pe Facebook fotografii însoţite de descrieri de tipul TripAdvisor ale şederii sale în închisoare, scrie Daily Mail.

Christian Willoughby a reuşit să furişeze telefonul mobil în celulă, a fotografiat încăperea şi apoi şi-a expus impresiile legate de facilităţile închisorii, pe Facebook.

detinut marea britanie

Acesta şi-a descris camera ca fiind „ideală pentru relaxare la sfârşitul unei zile grele şi a adăugat că „ideea unei încăperi cu design minimalist a fost una foarte bună, iar locul este foarte sigur şi bine păzit”.

detinut marea britanie 6

„I-am dat acestui loc patru stele. Micul dejun lasă puţin de dorit, dar în afară de asta, personalul de aici este plăcut. Am cameră cu baie proprie şi majordom… care îmi aduce ceai şi ziare”, scrie pe Facebook Christian Willoughby.

detinut marea britanie 2

Christian Willoughby este cunoscut ca fiind autorul mai multor infracţiuni, iar poliţia face acum investigaţii cu privire la postările online ale acestuia, care au fost distribuite de 1.300 de ori, informează Daily Mail.