Suspect de CORONA VIROZĂ, un bulgar a fugit dintr-un spital din Galați

Bulgarul fost prins de Poliție, când încerca să plece la București cu un microbuz. S-a ales cu dosar penal și a fost plasat în carantină sub pază.

Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată aseară, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, la un hotel din municipiul Galați, o persoană se simte rău, acuzând simptome de gripă.

“Un echipaj de poliție a mers imediat la fața și a identificat un bărbat, de 27 de ani, cetățean bulgar,, care a declarat că, în seara respectivă, s-a cazat la hotel, venind din Republica Moldova.

Ambulanța sosită la fața locului l-a preluat și l-a transportat la Spitalul de Boli Infecțioase, pentru investigații”, precizează IPJ Galați.

Astăzi, la ora 14:55, Poliția a fost sesizată despre faptul că bărbatul din Bulgaria ar fi tăiat plasa de protecție de la geamul încăperii în care era izolat, și a fugit.

“După aproximativ 15 minute, polițiștii l-au depistat la ieșirea din municipiul Galați, într-un microbuz care se îndrepta spre București”, mai informează IPJ Galați.

Bulgarul a fost transportat din nou la spital și polițiștii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În microbuz se mai aflau șase pasageri care, împreună cu șoferul, au fost conduși într-un centru de carantină.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS