Confidenţialitate

Un bărbat a intrat în sediul Parlamentului, după ce a sărit un gard și a spart un geam. Infractorul a fost reținut

Bărbatul, de origine irlandez, care a intrat în a intrat în sediul Parlamentului a fost găsit de jandarmi, care au constatat că acesta era beat. Bărbatul a fost reținut.

Un cetăţean irlandez aflat în stare de ebrietate a intrat în clădirea Palatului Parlamentului, în noaptea de duminică spre luni, după ce ar fi spart un geam, el fiind prins de jandarmii care asigură paza instituţiei, informează Agerpres.

Bărbatul a fost condus la Secţia 17 Poliţie. „Cercetările sunt continuate de Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violarea sediului profesional și distrugere”, au transmis oamenii legii, luni.

„În dimineața de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetățean, aflat în stare de ebrietate.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire.

Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Jandarmeria.

Autor: Anca Grădinaru

Citește și: Teleorman: Fostul șef al Serviciului Permise Auto și Înmatriculare, trimis în judecată de procurorii DNA