Confidenţialitate

Un bărbat a fost inculpat în Statele Unite pentru uciderea legendei hip-hop Tupac Shakur | AUDIO

 După 27 de ani de la crimă, un bărbat a fost inculpat în Statele unite pentru uciderea legendei hip-hop Tupac Shakur. Crima rămăsese până azi nerezolvată. În aceasta vară însă, noi elemente în anchetă au dus la percheziţionarea unei case din Las Vegas legate de Duane Davis, acum în vârstă de 60 de ani. Acesta se afla acum în custodia autorităților.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În 1996, în Las Vegas, Tupac Shakur a fost împuşcat de patru ori în maşina sa, în timp ce aştepta la semafor. A murit o săptămână mai târziu, la vârsta de 25 de ani. În tot acest timp, identitatea ucigaşului său a fost un mister.

Când, şase luni mai târziu, şi rivalului său de pe Coasta de Est, Christopher “The Notorious BIG” Wallace a fost ucis, mulţi au legat aceste crime de rivalitatea dintre casele lor de discuri, deci dintre scenele rap de pe Coasta de Vest şi cea de Est a Statelor Unite.

Istorici ai muzicii susţin că această teorie a fost amplificată din motive pur comerciale.

Bărbatul arestat acum este Duane ‘Keffe D’ Davis, fost membru al unei bande criminale. Acesta recunoscuse deja de mult timp că se afla în maşina din care a fost împuşcat 2Pac. Într-o carte publicată în 2019, susţinea că s-a tras de pe locul din spatele vehiculului, în timp ce el se afla în faţă.

Tupac Shakur şi-a lansat albumul de debut în 1991. A vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, cu hituri precum California Love, All Eyez On Me şi Changes. Anul acesta, în iunie, 2pac a primit postum o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Sursa foto: Shutterstock