Confidenţialitate

Un artist internațional pregătește coregrafia României pentru Eurovision 2019

Lucrează alături de cei mai mari coregrafi internaționali, a dansat pe scenele celor mai mari showri, a lucrat cu artiști celebri în toată lumea, iar joi pune în scenă momentul ce va reprezenta România la Eurovision 2019, în Tel Aviv.

Chiar daca face lunar naveta București – Londra, fie pentru ca să lucreze împreună cu alți dansatori internaționali, fie pentru cursuri de dans, energia și talentul lui Bruce l-au adus în 2019 pe scena Eurovision Song Contest în dublă ipostază – coregraf și dansator.

“Eurovision înseamna spectacol, muzica, dans. Exact ce îmi place, exact ce știu cel mai bine sa fac. Mă bucur să fiu în echipa României și sunt mândru că toată experiența de coregraf și dansator pe care o am să aduca un plus momentului On A Sunday“, spune Bruce

Bruce este unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi și dansatori din România. Bruce a debutat în show-ul “Dansez pentru tine” și de-a lungul timpului a lucrat cu unii dintre cei mai cunoscuți coregrafi, inclusiv Brian Friedman, realizatorul coregrafiilor pentru Britney Spears, Cher, Beyoncé și Mariah Carey.

Marți începe Eurovision Song Contest 2019

Concurenţi din 41 de ţări se întrec în cea de-a 64-a ediţie a concursului Eurovision, găzdtuită de oraşul israelian Tel Aviv, sub sloganul “Dare to dream” (“Îndrăznește să visezi”).

Ester Peony reprezintă România la Eurovision 2019, cu piesa „On a Sunday”.

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.

Semifinalele şi finala Eurovision 2019, din 14 şi 16, respectiv 18 mai, vor putea fi urmărite pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.