Un alt concurent „The Voice” a fost împuşcat mortal în Chicago

După ce cântăreaţa americană Christina Grimmie și-a pierdut viața, fiind împuşcată în timpul unui concert susţinut în Orlando, artistul Alejandro Jano Fuentes, cunoscut ca finalist emisiunii mexicane „The Voice”, a murit sâmbătă seara, după ce a fost împuşcat în cap pe stradă, în Chicago, potrivit Le Figaro.

A fost deschisă o anchetă pentru prinderea celui care a tras focurile de armă. Potrivit martorilor, cântăreţul de 45 de ani, care îşi sărbătoarea ziua de naştere chiar în acea seară, tocmai se urcase în maşină cu câţiva prieteni, când un bărbat cu pistol s-a apropiat de ei.

Individul i-ar fi cerut lui Alejandro Jano Fuentes să coboare din maşină înainte de a trage trei gloanţe în capul cântăreţului.

După atac, imediat, fostul concurent de la „The Voice” a fost transportat la spitalul Mount Sinaï din oraş, însă nu a supravieţuit rănilor.

Potrivit canalului de televiziune WGN, poliţia ar avea un suspect, un posibil hoţ de maşini.

Cântăreaţa americană Christina Grimmie, de 22 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost împuşcată în timpul unui concert susţinut în Orlando, statul american Florida, de un bărbat care ulterior s-a împuşcat mortal.

https://www.youtube.com/watch?v=OEMZX78zoSI

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS