Ultimul mesaj de Crăciun al familiei Obama, de la Casa Albă

Soţii Barack şi Michelle Obama au trimis susţinătorilor democraţi ultima lor felicitare oficială de Crăciun de la Casa Albă, înainte de încheiere mandatului preşedintelui american, fapt care a produs un val de emoţie din partea suporterilor ce le-au adresat rugăminţi pe Twitter să nu plece.

Felicitarea din acest an este o fotografie reprezentându-i pe Barack Obama, Michelle, Malia şi Sasha Obama la un dineu oficial în onoarea prim ministrului canadian, Justin Trudeau, în martie, fiind prima cină oficială la care au participat cele două adolescente, în vârstă de 15 şi 18 ani.

Felicitarea a fost trimisă prietenilor, susţinătorilor şi reprezentanţilor mass-media şi a fost plătită de Comitetul Naţional Democratic, potrivt unor surse ale revistei People.

Reprezentantele feminine ale familiei Obama sunt îmbrăcate în rochii elegante, lungi, fără umeri, din materiale preţioase.

Prima Doamnă Michelle Obama poartă o rochie albastră marca Jason Wu, în timp ce Malia şi Sasha poartă două ţinute brodate, făcute la comandă, marca Naeem Khan.

Felicitarea este semnată de întreaga familie Obama, inclusiv de căţeii Sunny and Bo, şi a primit numeroase ovaţii pe reţelele de socializare.

În interiorul felicitării poate fi citit mesajul: “În timp ce familia noastră reflectă la anii fericiţi petrecuţi la Casă Albă, le suntem recunoscători prietenilor pe care ni i-am câştigat, bucuriei împărtăşite şi darurilor pe care le-am primit.”

Pe Twitter, felicitarea a fost utilizată ca un memento pentru suporteri că în curând familia va pleca de la Casa Albă, ceea ce a născut valuri de regrete şi de sentimente din partea admiratorilor fostului cuplu prezidenţial.

the-obamas-final-christmas-card-from-the-white-house-1