Ultimele ore pentru înscrierea la concursul #cuAndraLaFilm

Doar luni până la miezul nopţii vă mai puteţi înscrie la concursul lansat de la Vlad Petreanu şi George Zafiu în Deşteptarea,#cuAndraLaFilm.

Au mai rămas doar câteva ore la dispoziţia fanilor Andrei pentru a câştiga un loc la film alături de vedeta lor preferată. Marţi, 27 ianuarie, Vlad Petreanu şi George Zafiu vor anunţa câştigătorii în emisiunea Deşteptarea urmând ca joi să adune ‘trupa de şoc’ pentru a urmări împreună filmul ales de Andra.

Cum participi la concurs

Încarcă înregistrarea cu tine cântând un refren al unei piese Andra pe pagina de Facebook Radio Europa FM, adăugând şi hashtagul #cuAndraLaFilm, iar pe 27 ianuarie ascultă Deşteptarea pentru a afla dacă te numeri printre câştigătorii unei seri de neuitat alături de Andra la filmul ‘Mortdecai’, regizat de David Koepp.

Nu contează cât de lungă este înregistrarea, însă te rugăm să ţii cont că, în cazul în care te numeri printre câştigători, va trebui să poţi fi contactat prin mesaj privat de echipa Europa FM. Te rugăm să verifici că setările contului tău de Facebook ne permit să te contactăm.