UEFA: Nu avem informaţii potrivit cărora activităţile de la finala Ligii Europa ar putea fi afectate

UEFA a anunţat, marţi, printr-un comunicat, că nu există niciun element care să indice că activităţile de la finala Ligii Europa, de la Stockholm, ar putea fi afectate după atacul de la Manchester Arena.

„UEFA este şocată de atacul de la Manchester. Gândurile noastre se îndreaptă spre victimele şi familiile lor. Nu avem nicio informaţie de la serviciile de inteligenţă care ar putea sugera că activităţile de la finala Ligii Europa de la Stockholm ar putea fi afectate. UEFA a colaborat îndeaproape cu federaţia suedeză de multe luni, iar riscul terorist a fost luat în considerare încă de la începutul proiectului. Mai multe măsuri de securitate au fost luate după atacul de la Stockholm din aprilie 2016. Ca urmare a măsurilor de securitate, UEFA roagă fanii să ajungă la stadion cât mai devreme posibil pentru că vor fi controale detaliate care vor putea duce la întârzierea accesului în arenă”, a anunţat UEFA.

Finala Ligii Europa are loc, miercuri, de la ora 21.45, între echipele Ajax Amsterdam şi Manchester United.

O explozie care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, a provocat moartea a 22 de persoane şi rănirea altor peste 50, anunţă BBC. Incidentul este tratat de poliţie ca un atentat terorist.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS