Confidenţialitate

Ucraina: Politician pro-rus, luat la bătaie de un jurnalist în timpul unui talk show în direct | VIDEO

Un jurnalist din Ucraina l-a luat la bătaie pe un politician pro-rus în timpul unei dezbateri în direct, organizată de postul de televiziune Ukraina TV, informează Business Insider.

Discuțiile televizate aveau ca subiect agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.

Altercația s-a produs în timpul unui talk show la postul Ukraina TV, la care era invitat și deputatul pro-rus Nestor Shufrych, membru al formațiunii Pentru Viață – Platforma de Opoziție, un partid pro-rus și eurosceptic.

La dezbateri era prezent și jurnalistul Yuriy Butusov care, la un moment dat, l-a lovit în față pe deputatul pro-rus, după care l-a trântit la pământ. Totul a fost transmis în direct, iar imaginile au devenit virale.

În timpul emisiunii, jurnalistul l-a întrebat pe deputat dacă Vladimir Putin este „un criminal”, însă Shufrych a refuzat să-l condamne pe președintele Rusiei.

„Să lăsăm autoritățile ucrainiene să se ocupe de asta”, a răspuns Shufrych , potrivit Business Insider. Apoi, situația a degenerat, iar jurnalistul a sărit să-l atace pe deputatul aflat în platoul emisiunii.

Printre invitați se aflau și fostul premier al Ucrainei Arseniy Yatsenyuk, precum și fostul șef de stat Petro Poroshenko, ambii susținători ai legăturilor cu Occidentul.

A intervenit apoi Poroshenko, care a spus „este un agent rus chiar aici, în studio”, făcând referire la deputatul pro-rus.

Autor: Narcis Roșioru

Sursa foto: Captură YouTube / HotViralNews

Citește și: Analist politic de la Cernăuți: Războiul dintre Rusia și Ucraina nu este iminent. Miza Kremlinului este alta | AUDIO