Uber Eats se lansează în România

Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare care folosește tehnologie similară Uber . În parteneriat cu peste 80.000 de restaurante din peste 250 de orașe din întreaga lume, Uber Eats livrează mâncare. De acum, serviciul va fi disponibil și în România, la început doar în Capitală.

Locuitorii din București vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile și ocaziile, 7 zile pe săptămână, de la peste 100 de restaurante din capitală.

Utilizatorii Uber Eats vor găsi în aplicație o gamă largă de opțiuni culinare, toate disponibile în același loc și livrate proaspete și rapid. De la bine cunoscutele restaurante din grupul City Grill (Trattoria Buongiorno, Restaurant Pescăruș, City Grill, Hanu’ lui Manuc și Hanu’ Berarilor), Pizza Bonita, Pep&Pepper, Japanos sau El Torito, până la restaurante mai mici dar la fel de îndrăgite, ca Simbio, Atelierul de Tarte, BurgerVan, Finca by Alioli sau Fish House.

Pentru început, serviciul va fi disponibil între 10:30 si 22:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone ca Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau campusul de business Pipera, noi cartiere urmând să fie disponibile în aplicație în următoarele săptămâni și luni.

„Utilizatorii pot folosi de acum Uber Eats pentru a comanda dintre sutele de preparate exact ce-și doresc, când doresc, livrate cu o uber viteză. București se alătură celorlalte sute de orașe din întreaga lume care au îmbrățișat Uber Eats drept un nou mijloc de a comanda mâncare bună, livrată rapid. Am revoluționat felul în care oamenii se deplasează, acum transformăm modul în care oamenii savurează mâncarea. Viitorul Uber nu mai este doar despre mașini”, spune Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber România.

În aplicație prețurile sunt stabilite de restaurantele partenere, conform meniului lor. Pe lângă costul mâncării, există un cost fix de livrare de 7,5 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS