U2 a lansat albumul ”Songs of Innocence” împreună cu noile iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Apple a lansat marți seara, la Centrul Flint din California, două noi modele de iPhone 6, serviciul de plată Apple Pay şi ceasul Apple Watch, dar și noul album U2,’Songs of Innocence’.

‘Songs of Innocence’, cel de-al 13-lea album de studio U2, a fost lansat în cadrul evenimentului de prezentare a noilor gadgeturi Apple, iPhone 6, iPhone 6 Plus și Apple Watch.

La scurt timp după terminarea prezentării gadgeturilor la Centrul Flint din California, site-ul apple.com a început să promoveze albumul U2‘Songs of Innocence’, disponibil pentru download prin intermediul ‘Music app’ din IOS, iTunes, iTunes Radio, dar și Beats Music (din 10 septembrie).

Lansarea U2 – ‘Songs of Innocence’ a venit ca o surpriză întrucât trupa irlandeză păarea în martie că a luat decizia de a amâna lansarea noului ei album şi a turneului mondial de promovare a acestuia pentru anul 2015 din cauza unor reprogramări ale sesiunilor de înregistrări pentru noul material discografic.

Precedentul material de studio U2 s-a intitulat ‘No Line on the Horizon’ şi a fost lansat pe piaţă în 2009.

Trupa U2 este alcătuită din basistul Adam Clayton, Bono (voce şi chitară), Larry Mullen Jr. (tobe) şi chitaristul The Edge. U2 a câştigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy şi a vândut peste 150 de milioane de albume.