„U” Cluj cere descalificarea Astrei din Cupa României

Cel mai spectaculos meci de până acum din optimile Cupei României, “U” ClujAstra Giurgiu, s-ar putea decide la “masa verde”.

Ardelenii, învinși în prelungiri după ce au condus cu 3-0 din minutul 8, au depus joi o contestație, acuzându-i pe adversari că au făcut două schimbări în loc de una, în cele două reprize adiționale.

Mai exact, antrenorul giurgiuvenilor, Gigi Mulțescu i-a introdus pe Vali Gheorghe și Laurențiu Buș până în minutul 75, iar pe Erico și Koukou i-a folosit din minutele 118 și 120.

Managerul lui “U” Cluj – Ioan Ovidiu Sabău susține că a 4-a schimbare, acceptată din ediția trecută, trebuie făcută în prelungiri doar dacă primele 3 au fost efectuate în primele 90 de minute.

Președintele Astrei, Dani Coman este însă convins că nu e vorba de nicio încălcare de regulament, dovadă fiind faptul că arbitrul a acceptat schimbările și foaia de joc a fost semnată la final. Federația n-a făcut până acum nicio precizare oficială în această cauză.

Amintim, meciul a avut o desfășurare foarte spectaculoasă. Clujenii au condus cu 3-0 în primele 8 minute, Astra s-a apropiat până la pauză la un singur gol, iar până la final a răsturnat rezultatul, reușita de 4-3 fiind un autogol al echipei ardelene.

Putea fi 4-4, dar un jucător clujean aflat în off-side a atins mingea trimisă pe poartă de un coechipier și a anulat astfel reușita care ar fi întors soarta meciului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS