Twitter: Românii îi cer socoteală jurnalistului SkyNews, în urma scandalului reporajului fals

Românii iau cu asalt rețeaua de socializare Twitter pentru a-i cere socoteală jurnalistului britanic Stuart Ramsay de la televiziunea SkyNews, în urma scandalului privind reportajul filmat în România.Ramsay este bănuit că ar fi plătit mai mulți români să joace rolul unor traficanți de arme, pentru a realiza o falsă-investigație pe teritoriul țării noastre.

“Nimeni nu a fost plătit. Armele sunt reale. Povestea stă în picioare.” a scris acesta pe Twitter.

 


“Ramsay, nu o să scapi cu povestea asta prietene. Ia-ți la revedere de la carieră. Românii vin” – i-a transmis un internaut pe Twitter jurnalistului britanic.

Imediat după ce șeful DIICOT a transmis că povestea pare regizată de jurnaliștii britanici, utilizatorii români de Twitter dar și Stuart Ramsay au început să reacționeze.

În cinci postări pe Twitter, britanicul susține că povestea este adevărată, însă este contrazis de sute de tweet-uri ale românilor.

Mulți se amuză postând poze cu arme de jucărie alături de mesaje adresate jurnalistului SkyNews. “Gata! Au fost arestați” – scrie un român alături de o poză cu celebrele păpuși Muppets aflate în spatele gratiilor.

 

 

În doar 24 de ore jurnalistul a primit sute de tweeturi din partea românilor și nu numai. Mai mulți britanici îl critică pentru incorectitudine.

Mai spunem că rețeaua de socializare Twitter este extrem de populară în Marea Britanie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS