Turneul lui Ştefan Bănică, „Gură, taci!”, merge mai departe

Aflat în plin turneu naţional, „Gură, taci!”, Ştefan Bănică a întâmpinat câteva probleme legate de sălile unde se vor organiza concertele.

„Gură, taci!” a avut startul pe 29 octombrie, la Galaţi, după care au urmat spectacolele de la Constanţa şi Timişoara.

În această seară, artistul va susţine un concert la Sala Sporturilor din Craiova. Peste 3000 de oameni sunt aşteptaţi să se bucure de eveniment, începând cu ora 19:30.

Deşi au fost câteva probleme legate de sala unde se va ţine concertul, acestea au fost rezolvate rapid deoarece locaţia are toate avizele necesare pentru desfăşurarea în condiţii normale a concertului.

Ştefan Bănică a intrat în direct, în această dimineaţă, în Deşteptarea, la Europa FM şi a lămurit situaţia: ”Lucrurile sunt foarte clare. Sunt peste 3000 de oameni care vor veni astă seară. Prin prezenţa lor, acest concert, din cadrul turneului „Gură, taci!”, se transformă într-un mare eveniment pentru toată lumea şi inclusiv pentru noi.”

”De abia aştept să ne întâlnim cu publicul craiovean, mai ales că de Craiova mă leagă o grămadă de amintiri. Acolo mi-am făcut armata.”, a mărturisit artistul în Deşteptarea.

Turneul continuă conform datelor deja stabilite. După Craiova, urmează Braşov, Suceava, Bacău, Iaşi şi Ploieşti.

Ştefan Bănică promite că vor rezolva şi problema de la Ploieşti. Trupa Holograf şi-a amânat concertul din data de 8 noiembrie, programat la Casa de Cultura din Ploieşti, pentru că sala nu are aviz ISU.

Biletele pentru concertele din turneul naţional Ștefan Bănică -“Gură, taci!” se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe: www.vandbilete.rowww.bilete.rowww.myticket.ro,www.eventim.ro.