Confidenţialitate

Turneul european „Life Will Win”, dedicat strângerii de fonduri pentru spitalele din Ucraina, ajunge la București

Sâmbătă, de la ora 19.00, în Piața George Enescu din Capitală va avea loc un concert din cadrul turneului european „Life Will Win”, la care accesul publicului este gratuit, iar participanții pot face donații.

Turneul „Life Will Win” a debutat în Polonia pe 10 iunie cu concerte în Varșovia, iar de atunci au mai fost spectacole și la Praga și Budapesta, la care au asistat mii de oameni.

Concertul din București are loc la inițiativa Ambasadei Ucrainei la București, iar pe scena amenajată în piața George Enescu vor urca artiști din Ucraina cunoscuți și peste granițe.

Intrarea la concert este gratuită, iar cei care doresc să doneze sume de bani pentru Ucraina pot face acest lucru prin scanarea unui cod QR.

Toate fondurile adunate vor fi folosite pentru dotarea spitalelor din Ucraina și acoperirea nevoilor umanitare din țara vecină, aflată în plin război declanșat de Rusia.

Cei prezenți la concert vor putea asculta și piese interpretate de trupa umoristică din care a făcută parte și actualul președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski.

De altfel, actorii din această trupă vor fi gazdele concertelor alături de alți actori reuniți din Ucraina.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a organizatorilor.

Foto: Facebook / Життя Переможе / Life Will Win