Turismul în România: Ce vă place şi ce nu vă place în ţară? Aţi fost plecaţi de 1 Mai? Ce planuri aveţi pentru vară?

Aproximativ 100 de mii de români au plecat într-o minivacanță de 1 Mai, cei mai mulți dintre ei pe litoral unde s-au cam călcat pe picioare 25.000 de români. Potrivit confederațiilor patronale din turism, pe la pensiunile din toată România s-au cazat 40.000 de oameni, împărțiți însă pe tot cuprinsul țării dar mai ales în zonele montane.

Și dacă ceilalți au preferat să sfârâie grătarele printr-o mai ieftină ieșire la iarbă verde și atât, această minivacanță de 1 Mai este în general considerată testul pentru sezonul estival și deci pentru Vacanța Mare.

În Vama Veche inspectorii de la Fisc veniți in control au fost fluierați copios de către oamenii de pe acolo, asta deși în turism există cea mai mare evaziune fiscală din țara noastră. Poate discutăm și această aversiune față de controalele Fiscului, căci în momentul în care te cazezi la negru, mulțumit sau nemulțumit de servicii, nici nu poti să faci o plângere.

Și totuși scena a avut un mare impact fiind difuzată pe la mai toate jurnalele de știri.

Moise Guran vă invită astăzi, la România în Direct, la o discuție despre turismul din țara noastră, să povestiți ce vă place și ce nu vă place, unde vă place să mergeți sau unde v-ar plăcea să mergeți, unde ați fost de 1 Mai, sau dacă n-ați fost, de ce ați preferat să stați acasă.

De asemenea, nu este exclusă nici o discuție despre planurile pe care le faceți pentru vacanța de vară, asta pentru că acum este sezonul rezervărilor pe care dacă-l depășiți în mod sigur veți plăti mai multi bani căci pierdeți discounturile de rezervare timpurie.

Ce planuri aveți așadar pentru vacanță, cât vă costă și de ce vreți să mergeți într-un loc, sau de ce nu vreți să mergeți într-un alt loc din România?

Puteţi asculta LIVE România în Direct şi online, la adresa www.europafm.ro/live. Moise Guran vă invită să vă exprimaţi opinia şi să o faceţi auzită în întreaga ţară sunând la numărul de telefon 0372.069.599.