Confidenţialitate

Ministrul de Interne din Turcia: 6 persoane rănite într-o tentativă de atac terorist la un tribunal din Istanbul. Atacatorii, neutralizați

Șase persoane au fost rănite marți, 06 februarie 2024, într-un atac armat în fața unui tribunal din Istanbul, conform declarațiilor ministrului de Interne din Turcia – Ali Yerlikaya. Printre cele șase persoane rănite se află și trei polițiști.

„O tentativă de atac terorist a avut loc azi, la punctul de control al Porții C a Tribunalului Çağlayan. S-a stabilit că trădătorii neutralizați sunt membri ai organizației teroriste DHKP/C. În timp ce teroriștii care au încercat să atace au fost neutralizați, 6 persoane – inclusiv 3 polițiști și 3 cetățeni – au fost rănite. Le transmit însănătoșire grabnică”, a scris ministrul de Interne într-o postare pe X, fosta platformă Twitter.

Se crede că trăgătorii – o femeie și un bărbat – făceau parte din gruparea militantă de stânga DHKP-C, a declarat ministrul turc de Interne Ali Yerlikaya. Ei au tras asupra unui punct de control al poliției din apropierea tribunalului, scrie Reuters.

Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Arme fabricate cu ajutorul imprimantelor 3D în Franța și Belgia, revândute „mai ieftin decât un Kalaşnikov”. Poliția a arestat 14 suspecți | AUDIO