Turcan, vicepremier: Pornim la drum cu încredere şi optimism

Vicepremier în noul guvern liberal, Raluca Turcan anunță, într-o postare pe Facebook, că echipa executivă condusă de Ludovic Orban se pregătește de treabă.

“România are Guvern legitim PNL!

Pornim la drum cu încredere și optimism.

Am pus capăt guvernării toxice a PSD și începem etapa reconstrucției autentice, pentru România și pentru cetățenii ei. Echipa guvernamentală a PNL își asumă 100% acest proiect și îl va duce la bun sfârșit, prin efortul miniștrilor desemnați de a pune în aplicare neîntârziat prioritățile programului de guvernare.

În cel mai scurt timp posibil, Guvernul Orban va lua acele decizii absolut necesare pentru rezolvarea urgențelor momentului: elaborarea bugetelor pentru anul viitor, pregătirea pentru perioada de iarnă, numirea comisarului european, evitarea riscul de dezangajare a fondurilor europene.
România va fi reașezată pe drumul firesc, prin corectarea acelor măsuri impuse de PSD care au distrus domenii întregi de activitate, au pus democrația și instituțiile în pericol și au afectat viața oamenilor.

Mulțumim parlamentarilor din toate partidele care au înțeles urgența ca acest guvern să fie învestit și au votat pentru!

Mulțumim românilor care ne-au susținut și care și-au păstrat mereu încrederea într-un viitor frumos pentru România”, a scris deputatul liberal.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS