Confidenţialitate

Tulcea: Soferul maşinii care a intrat într-o curte, omorând o femeie, un copil şi o femeie însărcinată, era băut

Șoferul mașinii implicate în accidentul din Tulcea, în urma căruia trei persoane au murit și alte trei au fost rănite, a fost prins.

În momentul testării, acesta avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul ar fi fost transmis live pe Facebook.

Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, șoferul care a părăsit locul accidentului, fiind căutat de polițiști, a fost găsit în Luncavița.

Întrebați dacă are permis de conducere, polițiștii au răspuns afirmativ.

„Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au spus sursele citate.

Potrivit acestora, în mașina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite.

Mai multe persoane au scris pe Facebook că din mașină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident și în momentul impactului, însă polițiștii au spus că deocamdată nu au informații despre acest aspect.

O femeie și nepotul ei, învârstă de 3 ani, au murit, duminică seara, pe loc, după ce o mașină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din județul Tulcea.

Printre răniţi se afla şi o femeie însărcinată, care a murit câteva ore mai târziu la Serviciul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde a fost transportată cu un elicopter SMURD.