Tulcea: Şoferul care a provocat accidentul în care au murit 3 oameni a fost reţinut

Șoferul care a provocat accidentul din localitatea Văcăreni, județul Tulcea, transmis pe Facebook, a fost reținut, luni, după ce, inițial, a fugit de la locul impactului.

Un copil de trei ani și două femei, între care una însărcinată, au murit, după ce mașina a intrat în curte.

Potrivit Poliției Tulcea, șoferul care a intrat cu mașina în curte și a omorât trei persoane a fost reținut. Impactul a fost transmis live pe Facebook.

„Conducătorul auto implicat în accidentul de pe raza localității Văcăreni a fost reținut, pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției Tulcea.

Inițial, șoferul care a provocat accidentul a fugit, fiind găsit în Luncavița.

„Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au spus sursele citate.

Potrivit polițiștilor, în mașina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite.

Mai multe persoane au scris pe Facebook că din mașină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident și în momentul impactului.

O femeie și un copil au murit, duminică seara, iar o femeie însărcinată a murit la spitalul din Galați, după ce o mașină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din județul Tulcea.

Alte patru persoane, două din mașină și două din curte, au fost rănite.

Cei patru răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați către spitale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS