Confidenţialitate

Tulcea: Pentru a se salva dintr-un incendiu, o adolescentă a sărit de la etajul 4

O adolescentă din oraşul Tulcea a sărit de la etajul al 4-lea al unui bloc, iar alte două persoane s-au intoxicat cu fum, după ce apartamentul în care se aflau a fost cuprins de incendiu, în noaptea de miercuri spre joi, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

În vârstă de 15 ani, fata s-a aruncat în gol înainte de sosirea pompierilor şi fost găsită conştientă în faţa blocului, cu multiple traumatisme provocate de căderea de la înălţime. Ea a fost transportată la spital, împreună cu cele două persoane intoxicate cu fum, care s-au autoevacuat.

Pentru stingerea incendiului au intervenit cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, precum şi o ambulanţă SAJ.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat într-un dormitor al apartamentului, iar în urma intervenţiei s-a împiedicat extinderea flăcărilor.