Tudor Chirilă despre concertul Europa FM Live pe Plajă: „Va fi mai ceva ca la Rolling Stones’

Invitat prin telefon în direct în ‘Deşteptarea’, solistul trupei Vama a mărturisit că se aşteaptă ca duminică să fie un spectacol memorabil.

Tudor Chirilă de la Vama se așteaptă la o experiență unică la Europa FM Live pe Plajă: ‘Am auzit că anul trecut au fost peste 60 de mii de oameni. Bă, băieți… o să fie mai ceva ca la Rolling Stones!’, a spus Tudor Chirilă, miercuri, în ‘Deşteptarea’.

Artistul a promis, în același timp, că ‘Lumea o să primească ceea ce putem noi să dăm mai bun. Vom cânta și ne vom simți bine și vom lăsa să iasă energie din noi până când îi molipsește și pe ei.’

Tudor Chirilă se află acum în Portugalia de unde va reveni special pentru concertul Europa FM.

El a mărturisit, astăzi, în direct lui George Zafiu, Monicăi Anghel şi lui Vlad Petreanu că n-a putut să flirteze deloc cu frumoasele fete portugheze pentru că nu înțelege limba. ‘Cred că la cum sună limba asta, sărutul portughez este unul extrem de contorsionat’, a spus Tudor Chirilă, râzând în hohote.

După succesul înregistrat anul trecut, la prima ediție, ‘Live pe Plajă‘ revine în forță în 2013! Europa FM cheamă toți românii amatori de muzică bună la cel mai mare concert al radioului, pe 14 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, la ‘Black Sea Arena’, de la ora 20:00!

În show-ul care va dura mai bine de 5 ore, Voltaj, Direcția 5, Vama și Smiley vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor. La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă iar buna dispoziție, garantată!