Trupele Şuie Paparude şi Trooper nu mai participă la un festival deoarece este susţinut de Primăria București

Trupele Şuie Paparude şi Trooper au anunţat pe conturile lor de Facebook că se retrag de la un festival deoarece este susţinut de Primăria București.

„Deci: am fost contactati de oameni minunati care vor sa faca un concert frumos! Am discutat si ne-a fost spus ca nicio primarie nu este implicata in acest eveniment. ASTAZI a aparut afisul cu sigla arcub si primaria Bucuresti.

Am hotarat sa NE RETRAGEM din acest eveniment. Trooper nu canta la niciun concert din Bucuresti pe afisul caruia apar arcub si primaria. Le cerem scuze celor care voiau sa ne vada, insa vom avea si alte ocazii”, a fost mesajul publicat pe Facebook de Trooper.

Deci: am fost contactati de oameni minunati care vor sa faca un concert frumos! Am discutat si ne-a fost spus ca nicio…

Publicată de Trooper Romania pe Marţi, 18 Septembrie 2018

„Bună seara. Am luat hotărârea să nu mai participăm la Centenar Fest. Mulțumim”, au scris şi cei de la Şuie Paparude.

Bună seara. Am luat hotărârea să nu mai participăm la Centenar Fest.Mulțumim.

Publicată de Șuie Paparude pe Marţi, 18 Septembrie 2018

„Centenar Fest va găzdui un spectacol impresionant de sunete, lumini și proiecții, prilej cu care spectatorii se vor putea bucura atât de concertele rock, folk și alternative susținute de trupe din România și Basarabia cu live band, cât și de momentele artistice menite să rememoreze pricipalele secvențe ale celor două mari evenimente istorice − Războiul de Independență și Primul Război Mondial.

În cele două zile de festival, publicul va putea urmări concertele desfășurate pe scenă de trupe și interpreți consacrați ai industriei muzicale românești: Krypton, Andrei Paunescu, Spitalul de Urgenta, K-LU, raku, Nimeni Altuʼ, Cedry2k, Sisu Tudor, Dragonu AKA 47, Focul Viu, Cristi Minculescu cu Buna Seara Prieteni, Vlad Miriță, Gândul Mâței, Cargo, Lupii, Cristi Teodorovici Band, Via Daca”, se arată în descrierea evenimentului Centenar Fest.