Trupele rock revin cu noi concerte in Bucuresti

În această vară îi putem revedea pe Judas Priest și Slash în pe scenele Capitalei.

După concertul de anul trecut, Slash revine în România pentru un concert la Arenele Romane pe 28 iunie. Fostul membru al trupei Guns N-Roses va fi însoțit de Myles Kennedy and the Conspirators.

Chitaristul cu joben este cunoscut pentru riff-urile și solo-urile sale care au ridicat în picioare milioane de fani. Slash a dat lovituria în 1987 odată cu lansarea albumului Appetite for Destruction, iar în 2010 a lansat primul său album solo pe care l-au însoțit Ozzy Osbourne, Lemmy Black, Iggy Pop, sau Adam Levine.

Slash este unul dintre cei mai importanți chitariști din istoria rockului. A fost inclus de publicații precum The Rolling Stones în topul celor mai buni chitariști.

După nici trei zile, iubitorii muzicii rock se vor muta în parcarea Romexpo pentru un concert Judas Priest. Britanicii, zeii Heavy-metalului vin la București pe pe 1 iulie într-un turneu de promovare a albumului ‘Redeemer of Souls’. Lansat în 2014 albumul a marcat debutul în studio al chitaristului Richie Faulkner, care s-a alăturat trupei în 2010.