Trupa VUNK: Prima piesă de care se simte mândră – VIDEO

Weekendul VUNK la Europa FM înseamnă două zile pline cu poveşti nespuse ale trupei, dar şi cu piesele care au transformat VUNK într-una dintre cele mai cunoscute formaţii româneşti.

„Era o piesă scrisă în 1994, în limba engleză. Am început să cântăm în engleză după ce am descoperit valul de rock alternativ care venea din Marea Britanie, cumva venea şi grunge-ul din Statele Unite. Am zis că am găsit, în sfârşit, un stil în care ne putem regăsi.

Mie îmi plăcea foarte tare un film la acea vreme. Era un film cu Robert De Niro şi cu Robin Williams şi se numea Awakenings. Mi-a plăcut mie foarte mult titlul ăsta şi piesa, evident, s-a numit Awakenings. Era o piesă foarte frumoasă.

Eram eu cu agenda mea într-o cofetărie la Perla şi mi se părea că sunt un mare poet. Am scris un text cu gândul la o fată din liceu. Aceasta este prima piesă de care sunt mândru pentru că avea o parte care mie mi se părea că era foarte valoroasă. Încă îmi place foarte mult şi aş vrea s-o refolosesc cândva”, a mărturisit Cornel Ilie de la VUNK.

După Weekendul VUNK ne pregătim să cântăm alături de trupă şi pe plaja dintre Venus şi Saturn, VUNK revenind anul acesta la Europa FM Live pe Plajă.