Confidenţialitate

Trupa Vunk pregăteşte concertul simfonic rock “CAMELEOM”

Trupa Vunk se pregăteşte să pună în scenă concertul simfonic rock “CAMELEOM”, ce va avea loc pe 24 mai, la Arenele Romane din Bucureşti.

Spectacolul “CAMELEOM” povestește transformarea unui om și a emoțiilor prin care trece în fiecare zi de la răsărit până în noaptea ce urmează.

“Suntem înconjurați de oameni care se tem din ce în ce mai tare să-și asume cine sunt, să-și exteriorizeze emoțiile, din teama de a nu fi judecați, din teama de a nu fi înțeleși și asistăm cu toții la o izolare a oamenilor. Facem acest spectacol pentru a le arăta că la fel ca ei suntem mulți, suntem toți.

Concertul ăsta este unul dintre cele mai importante ale carierei noastre fiind vorba de un concert simfonic, în care vom cânta toate hiturile trupei și alte piese, pe care, de obicei, nu le cântăm în concertele noastre, acompaniați de o orchestră de 50 de oameni, dirijați de George Natsis. Ne vom mai împlini un vis odată cu acest spectacol”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.