Trupa U2 dezvăluie versurile unui nou single, dedicat victimelor din atentatele de la Paris – VIDEO

Trupa irlandeză U2 a susţinut duminică seară un concert la Paris, în timpul căruia a interpretat un single nou, compus în memoria victimelor din atentatele teroriste comise în capitala Franţei în luna noiembrie.

Grupul irlandez trebuia să susţină două concerte la Paris în zilele de după atacurile teroriste, însă acele show-uri au fost anulate.

Formaţia irlandeză a susţinut, duminică seară, primul show din această serie de concerte reprogramate la Paris, iar cel de-al doilea va fi susţinut în această seară, la Accorhotels Arena Bercy.

Solistul trupei, Bono, a mărturisit într-un interviu acordat pentru CNN că tragicul eveniment care a avut loc luna trecută la Paris l-a inspirat să compună o nouă piesă, intitulată “Streets of Surrender”, din care a recitat şi câteva versuri.

https://www.youtube.com/watch?v=EBxYwLHbhqk

“Streets of Surrender”, conţine versuri despre Paris, în care capitala Franţei este descrisă ca un “oraş al libertăţii”, care are “străzi pline de iubire şi mândrie”, a dezvăluit Bono în interviul acordat postului CNN.

Trupa U2, alcătuită din basistul Adam Clayton, solistul Bono, tobişarul Larry Mullen Jr. şi chitaristul The Edge, s-a înfiinţat în 1976, la Dublin.

U2 a câştigat 22 de premii Grammy, a susţinut 20 de turnee mondiale şi a lansat unele dintre cele mai aclamate albume din lume, “The Joshua Tree”, “Rattle and Hum” sau “How to Dismantle an Atomic Bomb”, vânzând de-a lungul anilor, peste 150 de milioane de albume.