Trupa The Mono Jacks continuă show-ul la Europa FM Live pe Plajă 2019 – VIDEO LIVE

Trupa The Mono Jacks este acum pe scena Europa FM Live pe Plajă 2019.

La Europa FM Live pe Plajă 2019 – ROCK NIGHT vor mai urca pe scenă: VAMA, byron şi Grimus, după ce au fost live trupele Gramofone, ALEX & THE FAT PENGUINS, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec.

Trupa a fost fondată în 2008 de Doru Trăscău, cunoscut de publicul românesc ca vocalist principal al ab4. Astfel, The Mono Jacks au avut un debut excelent, cu albumul lansat în 2010 și un răspuns entuziast al publicului la single-ul lor „Maria„. Între timp, trupa a început să câștige o expunere semnificativă, participând la festivaluri europene precum SzigetExitEurosonic NoorderslagARTMania sau TIFF.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă. Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Simpa Trans a oferit transport GRATUIT pe ruta Vama Veche – Europa FM Live pe Plajă joi, între orele 16:00 – 20.00, și oferă retur de la Europa FM Live pe Plajă 2019 către Vama Veche între orele 24:00 – 02:00.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans circulă din 40 în 40 de minute joi, 8 august.

La scena Europa FM Live pe Plajă acestea opresc în apropierea zonei de spectacol. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT, în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans circulă și vineri și sâmbătă după traseul anunțat pe europafm.ro.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări transmisiunile speciale de la concertul Europa FM Live Pe Plajă.

Concertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe europafm.ro. Transmisiunea va fi în format full HD, realizată cu ajutorul a șase camere.

ROCK NIGHT la Europa FM Live pe Plaja 2019 continuă cu The Mono Jacks

ROCK NIGHT la Europa FM Live pe Plaja 2019 continuă cu The Mono JacksConcertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 8 august 2019