Confidenţialitate

Trupa Placebo va susţine un concert la București

Placebo, una dintre cele mai apreciate și influente formații de rock alternativ, va susţine un concert în România, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 28 iunie, în cadrul unui turneu mondial ce marchează împlinirea a 20 de ani de la lansarea albumului de debut.

“Să zicem doar că setlistul va cuprinde piese pe care am jurat că nu o sa le mai cântăm vreodată. Fanii au fost foarte răbdatori cu noi din moment ce nu am cântat decât rareori cele mai de success materiale ale noastre, astfel că am decis să le oferim ceea ce vor să audă.

Aniversarea a 20 de ani reprezintă momentul perfect pentru asta. Turneul este dedicat fanilor noștri, dar este o șansă și pentru noi să ne revizuim începuturile. Deci, dacă vreți să ne vedeți cântând “Pure Morning” sau “Nancy Boy”, piese pe care nu le-am mai interpretat în aproape 10 ani și s-ar putea nici să nu o mai facem în viitor, vă așteptăm la concerte!

V-am pregătit și alte surprize”, a declarat  Brian Molko, frontman-ul trupei, despre turneul aniversar.

Placebo a marcat împlinirea a 20 de ani de activitate prin lansarea compilației “A Place for Us to Dream”. Aceasta cuprinde 36 de piese, ilustrative pentru evoluția formației de-a lungul timpului.

Placebo a luat ființă în 1992, datorită întâlnirii întâmplatoare dintre Brian Molko și Stefan Olsdal într-o stație de metrou din Londra. În 1996, formația avea să lanseze și primul său album, câștigând popularitatea cu single-ul “Nancy Boy”.

De atunci, cu fiecare piesă lansată, de la “Special K”, “Black-Eyed”, “Sleeping with Ghosts”, “Battle for the Sun”, “Loud Like Love” și până la colaborările cu David Bowie (“Without You I’m Nothing”), Michael Stipe de la R.E.M (“Broken Promise”) sau Alison Mosshart de la The Kills (“Meds”), Placebo și-a consolidat poziţia de top în arealul celor mai influente trupe contemporane.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro.