Trupa CLASS, invitată în concertul BAD BOYS BLUE

În seara de 15 februarie cinematograful Patria va fi cuprins de febra disco-dance: CLASS, trupa simbolul ce a pus bazele acestui curent în România, la mijlocul anilor ’90, va întregi regalul muzical, alături de BAD BOYS BLUE.

Mihaela Cernea, Florin Cojocaru şi Vlad Cernea vor cânta în deschiderea concertului Bad Boys Blue de la cinematograful Patria din 15 februarie.

Adevărat trend-setter în muzica autohtonă, CLASS şi-a început cariera la mijlocul anilor ’90, şi-a legat numele de Şcoala Vedetelor, de nenumărate hituri, de o serie remarcabilă de distincţii şi, mai nou, de showul Tv X Factor, în cadrul căruia solista Mihaela Cernea a avut statutul de preparator vocal.

Printre elementele notabile din palmaresul CLASS se numără: poziţionarea pe locul doi în selecţia finală Eurovision 1996 cu piesa ‘Răspuns‘, primul şlagăr al formaţiei, lansarea hitului ‘A dui, doina‘ prima piesă etno-dance din muzica românească, poziţionarea pe locul 1 în Romanian Top 100, timp de 7 săptămâni la rând, cu piesa ‘Luna mi-a zâmbit,’ care a devenit cea mai difuzată melodie românească a anului 2003, stabilind un record absolut, pentru momentul respectiv, premiul MTV România pentru cel mai bun videoclip dance, cu ‘Într-o zi‘, ocuparea primei poziţii în Romanian Top 100 şi statutul de câştigător în categoria Best Pop Song, în cadrul Premiilor MTV Romania 2004, locul 1 la MTV RO Chart şi la Europa FM cu super hitul ‘Ocean în Deşert‘ (2007) şi highest new entry în Romanian Top 100, direct pe locul 45 cu piesa ‘Castel de nisip‘.

Pentru concertul trupei Bad Boys Blue sunt puse în vânzare patru categorii de bilete: VIP – 250 de lei (întâlnire & poza cu artistul, CD & afiş cu autograf), categoria I – 200 de lei, categoria II – 150 de lei, categoria III – 100 de lei.

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei care doresc să comande online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro şi myticket.ro.