Trump, despre relaţia cu Putin: Cred că ne înţelegem foarte, foarte bine

Într-un interviu acordat CBN (Christian Broadcasting Network), preşedintele SUA a calificat în termeni pozitivi relația cu omologul rus.

‘Cred că ne înţelegem foarte, foarte bine. Suntem o putere nucleară extrem de puternică, la fel şi ei. Ar fi fără sens să nu avem o relaţie de acest gen’, a spus liderul de la Casa Albă.

La recentul summit G20 din Germania, Donald Trump și Vladimir Putin au avut o întâlnire tete-a-tete de peste două ore.

Prima parte a discuției ar fi fost consacrată scandalului despre presupusul amestec al Moscovei în alegerile americane de toamna trecută.

‘L-am întrebat, ai făcut-o? Iar el [Vladimir Putin – n.r] a spus nu, nu am făcut-o. Absolut nu! Apoi, l-am întrebat pentru a doua oară într-un mod total diferit. El a spus absolut nu’, a precizat Donald Trump.

În acelaşi interviu, liderul de la Casa Albă a reluat că nu a ştiut, până în urmă cu câteva zile, de întâlnirea fiului său cel mare cu avocata rusă Natalia Veselniţkaia, din vara anului 2016, la care Donald Trump Jr. ar fi încercat să obțină informaţii ale guvernului rus despre democrata Hillary Clinton, perdanta scrutinului prezidențial din SUA.

‘Dacă Hillary ar fi câştigat, atunci armata noastră ar fi fost decimată. Energia noastră ar fi fost mult mai scumpă. Lui Putin nu-i plac aceste lucruri la mine. Iar de asta spun că: de ce m-ar fi vrut pe mine?’, a ținut să puncteze seniorul Trump.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS