Trofeul Europa League a fost adus la Bucuresti

Presedintele UEFA – Michel Platini impreuna cu Cristi Sapunaru de la FC Porto i-au predat cupa primarului general Sorin Oprescu

Michel Platini a sosit la Bucuresti alaturi de trofeul Europa League, care va fi pus in joc la finala gazduita de ‘Arena Nationala’ la 9 mai.

Cupa i-a fost inmanata de presedintele UEFA primarului general Sorin Oprescu, dupa ce a fost adusa la noul stadion al Capitalei de o delegatie a detinatoarei FC Porto, din care a facut parte si Cristi Sapunaru. Platini s-a declarat incantat de conditiile in care se prezinta ‘Arena Nationala’ si presedintele Federatiei Romane de Fotbal – Mircea Sandu este multumit ca Romania va gazdui un al doilea eveniment major, dupa Campionatul European de tineret de anul trecut. La ceremonia de inmanare a trofeului Europa League au mai participat Victor Piturca, selectionerul sperand ca o echipa romaneasca sa ajunga in viitorul apropiat in finala competitiei.

In afara lui Victor Piturca, la ceremonia aducerii trofeului Europa League la Bucuresti au mai participat si Gica Hagi, Gica Popescu, precum si cel mai bun tenisman roman din istorie – Ilie Nastase. Cupa va fi expusa mai intai in Piata George Enescu din Capitala, in fata Ateneului Roman.