Triggerfinger concertează în premieră în România

Belgienii de la Triggerfinger, Şuie Paparude şi Toulouse Lautrec se numără printre formaţiile care vor concerta la cea de-a doua ediţie a Festivalului Shine.

Festivalul Shine a anunţat primele cinci nume prezente la ediţia din 2015, printre acestea fiind formaţia Triggerfinger, care se va afla în premieră în România, şi trupele româneşti Şuie Paparude, Coma, Grimus şi Toulouse Lautrec.

Festivalul Shine îşi propune să ofere un line up cu şase artişti pe zi, alături de un headliner internaţional, combinând stiluri de la rock alternativ la indie, electro şi trip hop. După ce prima ediţie i-a avut ca headlineri pe Alternosfera şi Coma, Shine trece la următorul nivel oferind un eveniment de două zile în probabil cel mai potrivit loc de concerte în aer liber, Arenele Romane.

Triggerfinger, primul headliner al festivalului Shine, este o trupă de alternative-indie/stoner rock, originară din Belgia, activă încă din 1998. Formaţia Triggerfinger a beneficiat de recunoaştere mondială odată cu interpretarea acustică a piesei ‘I follow rivers’ a lui Lykke Li, cover ce a înregistrat peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Abonamentele pentru festivalul Shine sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro, şi în format fizic în reţeaua iaBilet.

Primele 300 de abonamente de două zile au preţuri speciale de 34 de lei, la categoria acces general, şi de 49 de lei, la categoria golden circle. Celelalte abonamente vor costa 39 de lei (acces general) şi 54 de lei (golden circle), până pe 1 martie, şi 44 de lei (acces general) şi 59 de lei (golden circle), până pe 4 iulie. În ziua concertului, abonamentele vor costa 50 de lei (acces general) şi 70 de lei (golden circle).