Confidenţialitate

Tricolorii, întâmpinați după miezul nopții la Centrul de Fotbal Mogoșoaia de câteva sute de suporteri. Nicolae Stanciu: „Să vă vedem aici la ora asta este totul pentru noi” | AUDIO | GALERIE FOTO | VIDEO

Echipa naţională a României s-a întors în țară după ce drumul tricolorilor la Euro 2024 s-a încheiat în optimi în urma înfrângerii suferite în fața Olandei. Tricolorii au fost întâmpinați după miezul nopţii de câteva sute de suporteri care au mers la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, cantonamentul tradiţional al primei reprezentative. Avionul care i-a transportat pe elevii lui Edi Iordănescu trebuia să aterizeze iniţial la ora 23:20, însă din cauza unor probleme tehnice a plecat cu întârziere din Frankfurt şi a ajuns pe Aeroportul din Otopeni abia la ora 01:00.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fanii îmbrăcaţi în tricouri galbene i-au aşteptat pe tricolori la baza Mogoșoaia, în ciuda orei târzii. Vizibil emoționați, jucătorii – prin vocea căpitanului Nicolae Stanciu – au mulțumit suporterilor pentru susținere.

Nicolae Stanciu: „Să vă vedem aici la ora asta este totul pentru noi”

„Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea voastră. Am simțit-o, știu că ați fost alături de noi, iar să vă vedem aici la ora asta este totul pentru noi și sper că v-am făcut mândri. V-am văzut, am primit mesajele voastre pe toată durata turneului și, cum am zis-o, cred că întreaga Românie a fost… și voi ați fost primul nostru jucător nu al 12-lea”, a spus Nicolae Stanciu.

Selecţionerul Edi Iordănescu, căruia fanii i-au scandat „Edi, nu pleca!”, a subliniat importanţa susţinerii necondiţionate oferite de suporteri.

Edi Iordănescu, mesaj pentru suporteri: „Nici nu vă imaginați cât de mult a contat pentru noi, pentru băieți, suportul dumneavoastră”

„Eu vă mulțumesc în numele familiei echipei naționale, acestei generații de suflet, a tuturor și vreau să vă spun un lucru: nici nu vă imaginați cât de mult a contat pentru noi, pentru băieți, suportul dumneavoastră, suportul de aici din țară, de pretutindeni. Suportul din Germania”, a spus Edi Iordănescu.

Fanii i-au cântat la mulți ani lui Florin Niță care a împlinit ieri 37 de ani

Răzvan Burleanu a declarat joi seara că în cel mult o săptămâmă va anunța dacă Edi Iordănescu va continua la conducerea naționalei

La Bucureşti au ajuns aseară doar 16 din cei 26 jucători care au făcut parte din lotul echipei naţionale pentru EURO 2024. Ceilalți au plecat din Germania direct în vacanţă sau la cluburile la care joacă.

Tot aseară, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal – Răzvan Burleanu – a anunţat că în cel mult o săptămână va anunța dacă selecţionerul Edi Iordănescu, al cărui contract s-a încheiat, va continua sau nu la conducerea primei reprezentative.

Ați ascultat un material realizat de Andrei Mușat și Ioana Brustur Căpitanu

Sursa foto: Europa FM / Andrei Mușat

Sursa video: Europa FM / Andrei Mușat

Citește și: Reacția UEFA la mesajul lăsat de naționala României în vestiarele din Munchen după înfrângerea la EURO 2024 | FOTO