Confidenţialitate

Trei mari nume ale cinematografiei mondiale se vor reuni cu ocazia unui nou proiect

Trei mari nume ale cinematografiei mondiale, Joe Pesci, Martin Scorsese şi Robert De Niro, se vor reuni cu ocazia unui nou proiect cinematografic, ”The Irishman”, un film cu gangsteri inspirat din fapte reale, potrivit contactmusic.com.

Cei trei artişti au lucrat împreună la o serie de filme clasice ale genului, precum ”Raging Bull”, ”Goodfellas” şi ”Casino”.

”Martin vrea să facă mai multe filme precum «Silence», care sunt spirituale, însă nu cu o acţiune plasată în Japonia secolului al XVII-lea. Ci în timpurile moderne. Sperăm că va face asta. Însă nu va fi următorul lui film.

Pentru că următorul lui film va fi «The Irishman», în care De Niro şi Joe Pesci vor interpreta doi gangsteri ajunşi la bătrâneţe. Acest film va fi foarte diferit de «Silence». Mă refer la filmul de după acesta”, a spus Thelma Schoonmaker, editor de montaj care colaborează de multă vreme cu Martin Scorsese.

În acel film cu gangsteri, Robert De Niro va juca rolul unui lider mafiot, Frank Sheeran, care a existat în realitate şi care era supranumit ”The Irishman”.

Frank Sheeran a ucis 25 de persoane şi se spune că ar fi fost implicat în asasinarea lui Jimmy Hoffa, un celebru lider sindical american, care a dispărut în mod misterios în 1975.

Filmul va avea la bază un roman care se intitulează ”I Heart You Paint Houses”, dedicat mafiotului Frank ”The Irishman Sheeran”.

Robert De Niro îl va interpreta pe Frank Sheeran, Al Pacino îl va interpreta pe Jimmy Hoffa, iar Joe Pesci pe mafiotul Russell Bufalino.

Drepturile de ecranizare au fost cumpărate deja de platforma Netflix, care va distribui acest lungmetraj în 2019.

Acest proiect cinematografic reprezintă cea de-a zecea colaborare dintre Robert De Niro şi Martin Scrosese.

Foto: Denis Makarenko / Shutterstock