Confidenţialitate

Trei de “Da” pentru Lightwave Theatre Company pe scena America’s Got Talent | VIDEO

Trupa Lightwave Theatre Company merge mai departe în show-ul America’s Got Talent. Colegul nostru Petru Stratulat este unul dintre membrii trupei.

Miercuri, postul de televiziune NBC a difuzat episodul audițiilor la care au participat actorii români, iar membrii juriului, Simon Cowell, Howie Mandel și Sofia Vergara au votat cu “Da” momentul. Cu toții au fost foarte emoționați.

A fost atât frumos, m-am emoționat foarte tare! A fost realizat foarte bine momentul, o poveste foarte simplă!Simon Cowell

Nu am mai văzut live un astfel de show, am mai văzut la televizor, dar nu pe o scenă în fața mea. A fost ceva special pentru mine. Mi-a plăcut mult cățelul. Dar și piesa, piesa a fost superbă! A fost ceva spectaculos!Sofia Vergara

A fost ceva unic, nici nu știu daca am mai văzut așa cevaHowie Mandel

Păpușile în mărime naturală i-au impresinat pe jurați, dar i-au și bulversat. După ce actorii români au ieșit de pe scenă, Simon Cowel și Sofia Vergara erau convinși că a fost un cățel adevărat pe scenă, în fața lor. Howie Mandel le explică colegilor săi că era de fapt o păpușă. Răspunsul colegului nostru, Petru Stratulat – Cățelul este o păpușă! La fel și fetița!

L-am întrebat pe colegul nostru, Petru cum a fost întreaga experiență a America’s Got Talent.

Î: Cum ai simțit toată experiența de pe scena America’s Got Talent?

Experiența de la America’s Got Talent a fost una incredibilă, pot spune că a fost cea mai faină din viața noastră de artiști, pentru că e una dintre cele mai mari scene ale lumii, e un punct de reper pentru artiști și pot spune că am ajuns chiar în vârful muntelui Olimp.

Î: Jurații sunt oameni atât de cunoscuți nouă, voi ați fost în fața lor, le-ați simțit emoția. Ce ne poți spune despre reacțiile lor?

Noi ne-am dat seama că le-a plăcut membrilor juriului ce am făcut, abia după ce am primit verdictele din partea lor. La Simon, cel puțin, nu îți dai seama din prima dacă i-a plăcut sau nu, e un tip foarte calm, foarte calculat. Am simțit, însă că emoția a ajuns la ei. Și noi la rândul nostru am fost foarte emoționați că eram în fața lor. Ce să mai, emoție!

Î: Când urmează să mergeți din nou în Statele Unite? Care este procedura în continuare?

Următoarea etapă are loc pe 28 iulie, se numește “Judge Cuts”, în care ei mai fac o selecție. Etapa a suferit modificări din cauza pandemiei. În mod normal, noi ar fi trebuit să fim acolo, în fața lor, pe scenă, să jucăm din nou. Deocamdată nu pot da eu mai multe detalii, trebuie așteptat anunțul oficial al organizatorilor.

Î: Și piesa i-a impresionat mult pe jurați, e foarte emoționantă. Ce piesă este?

Piesa se numește Carry You și e cântată de Ruelle feat Fleurie.

Petru Stratulat este gazda unui Weekend cu Prietenii de la Europa FM și realizatorul emisiunii 80/oră, din fiecare marți seara. Filmările pentru America’s Got Talent au avut loc în luna martie, cu puțin timp înainte de aplicarea restricțiilor de călătorie.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înființată în 2013, când Petru Stratulat și Cristina Andreea Ion au realizat o păpușă și au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea. Primele două spectacole au avut premiera în 2014 (Reflection și Iubitafizica).

Cele mai importante apariții TV au fost la Românii Au Talent, în 2015, unde momentul a primit un Golden Buzzer, Die Puppenstars în Germania în 2017 și America’s Got Talent în 2020.

Cristina-Andreea Ion, Petru Stratulat, Oana Mihaela Cercel și Teodor Delciu – ei sunt membrii Lightwave Theatre Company care au participat la preselecțiile America’s Got Talent.