Confidenţialitate

Traficul va fi oprit sâmbătă pe pe DN 7C (Transfăgărăşan)

Traficul rutier va fi oprit pe 7 septembrie, în intervalul orar 08:00 – 18:00, pe DN 7C (Transfăgărăşan), între kilometrii 62 (Baraj Vidraru, judeţul Argeş) şi 116 + 800 de metri (Bâlea Lac, judeţul Sibiu), pentru desfăşurarea celui mai dur triatlon din România – Transfier 70.3 by Hidroelectrica.

Federaţia Română de Triatlon şi Asociaţia No Stress, oganizatori ai celei mai dificile competiţii de triatlon din România – Transfier 70.3 by Hidroelectrica, anunţă că peste 300 de sportivi s-au înscris la startul competiţiei pe distanţă oficială Half.

Sâmbătă, în cadrul competiţiei, triatloniştii vor înota în Lacul Vidraru, vor pedala pe Transfăgărăşan şi vor alerga pe un traseu ce include şi urcarea pe cele 392 de trepte, până la Statuia lui Prometeu, situate deasupra Barajului Vidraru.

”Transfier, poate cel mai frumos şi cel mai dificil triatlon din România, ajunge, în septembrie, la ediţia aniversară de cinci ani şi aliniază, la start, cei mai puternici triatlonişti din România, dar şi temerari veniţi de peste hotare, într-un eveniment de tradiţie în rândul celor care duc triatlonul un pas mai departe şi, în acelaşi timp, mai aproape de conceptul de triatlon extrem.

Federaţia Română de Triatlon se implică, din acest an, direct în organizarea concursului şi îşi confirmă sprijinul acordat cluburilor organizatoare de competiţii în domeniu. Expertiza noastră demonstrată intern şi internaţional asigură, astfel, şi continuitatea unui eveniment an de an mai popular între pasionaţii de triatlon”, declară Peter Klosz, Preşedintele Federaţiei Române de Triatlon.

Un test extrem pentru pasionaţii de triatlon, parte integrantă din calendarul Cupei României Halfdistance Triathlon Series, Transfier 70.3 by Hidroelectrica reprezintă etapa a patra din circuitul competiţiei naţionale şi va avea loc în data de 7 septembrie