Traficul rutier este întrerupt pe DN2F Bacău – Vaslui

În judeţul Bacău, traficul rutier este întrerupt pe DN2F Bacău – Vaslui, la kilometrul 38+900 de metri, din cauza noroiului şi a apei acumulate pe suprafaţa carosabilă.

Pe parcursul zilei de sîmbătă, traficul rutier a mia fost întrerupt pe mai multe porțiuni ale DN 2F Bacău – Vaslui din cauza acumulărilor de apa, de pe suprafaţa carosabilă, în urma ploilor abundente.

Meteorologii au emis atentionare de cod galben valabilă de astăzi, până duminică,  ora 21.
În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţãrii vor fi perioade în care instabilitatea atmosfericã va fi accentuatã şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse cãderi de grindinã.
În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de apã care vor depãşi 15…20 l/mp şi izolat 40…50 l/mp.
Șase  județe vor fi afectate de ploi însemnate cantitativ potrivit unei alte atenționări , valabilă de azi, de la ora 16, până duminică la ora 10, pentru Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău.
Potrivit acesteia,  va ploua abundent şi se vor acumula cantitãţi de apã de peste 30 l/mp şi pe arii restrânse 60…70 l/mp.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS