Confidenţialitate

Traficul rutier este blocat total pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, după ce un tir a derapat

Traficul rutier este blocat total pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, după ce un tir a derapat, a distrus glisiera mediană și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt tir. Unul dintre șoferi este rănit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia pe ambele căi de rulare ale autostrăzii A1 Sibiu – Sebeş este întreruptă, marți, la kilometrul 264, între localităţile Cristian şi Sălişte, din judeţul Sibiu, după un accident rutier în care au fost implicate două tiruri.

Unul dintre autotrenuri a rupt glisiera metalică mediană şi a pătruns pe sensul opus, unde s-a izbit de celălalt vehicul care circula regulamentar.

În urma impactului, un bărbat de 50 de ani, șoferul unuia dintre tiruri, a fost dus la Spitalul din Sibiu, cu un traumatism la picior și escoriații la nivelul feței.

Poliția Sibiu anunță că traficul dinspre Sibiu spre Sebeș a fost deviat la km. 254, ieșirea spre Ocna Sibiului și direcționat spre DN 1 – Săliște.